Zdaj si tu: Vstopna stran > Forumi > Debate, pogovori, čenče > Gimnazija?!
Četrtek, 9. september 2010
Išči po vijavaji: POIŠČI
Denarnica: Preveri stanje!

Skoči na seznam forumov:

Debate, pogovori, čenče:Prični z novo temo!

Več glav več pove:Forumi na vijavaji

Gimnazija?!

Dodaj to temo med priljubljene
R.I.P.R.I.P.
7.2.2010 ob 13:16:28 

No, tut jzt sm ena izmed takih, ko išče na katero šolo bo šla naprej...
Trenutno me zanima za gimnazijo...
Do letos sem bila odlična.. same 4 pa 5, letos se je vse skup mal poslabšal, ampak sm trdno odločena da bom use ocene spravla na 4 in 5..
Vem da je gimnazija dokaj težka šola oz. ni če se učiš in delaš sproti.. pač maš znanje iz vseh področij.

Trenutno me zanimata dve gimnazji...
1. gimnazija v celju (kajuh) in gimnazija lava (evropski oddelek?)

Če bi vi zbirali, nakatero bi rajši šli? Na katero je lažje pridet(nimam glih use no 5)?
Prosila bi vas, če b mi lahko pomagali... in vem da so v petek in soboo informativci,ampk bi se rada še prej mal odočla [buska]

GlivaGliva slepa potnica
7.2.2010 ob 14:18:13 

Glede kajuha vem, da so ful omejitve, ker so gor sami petkarji.

R.I.P.R.I.P.
7.2.2010 ob 14:49:35 

Citiram: Gliva, 7.2.2010 ob 14:18:13:

Torej kajuh 1oo% odpade...

Ka pa glede Lave?Kake so kj tam omejitve p too?

NevijaNevija slepa potnica
7.2.2010 ob 16:02:14 

Šla bi na Center [jezik] (ampak to čist zares)

ParadoxParadox slepi potnik
7.2.2010 ob 16:56:54 

Citiram: Gliva, 7.2.2010 ob 14:18:13:

Ja... definitivno *eyeroll* =/

Razlika med osnovno šolo in gimnazijo ni pol tako velika kot večina folka predhodno predvideva. Ja - je (baje) lažje shajat, če se učiš sproti, ampak to še ne pomeni, da večina ljudi kaj podobnega prakticira. V splošnem se (vsaj na Kajuhu) kampanjsko učenje precej dobro obnese.

Glede vpisa je pa iz leta v leto drugače - ob mojem vpisu smo dejansko bili popolnoma brez omejitev, medtem ko so bile omejitve sledeči dve leti precej visoke. Letos (t. j. letošnje šolsko leto) pa mislim da omejitev spet ni bilo. Kako je z Lavo in Centrom pa žal ne vem, se mi pa zdi da se tudi občasno pojavijo omejitve.

Sicer pa je gimnazija pač gimnazija, ne glede na to na katero greš. Vsaka šola ima par zelo dobrih in par ne-tako-zelo dobrih prfoksov, je pa sedaj čisto odvisno na koga naletiš. V večini ti bo vsak Kajuhovec rekel da je najboljši Kajuh, vsak Centraš da da je najbolši center, vsak z Lave da je najboljša Lava... Veš kaj mislim?

AnjaheartAnjaheart slepa potnica
7.2.2010 ob 17:32:39 

Tkole je ne...
Kajuh ma itak najvišje omejitve, ker je pač že od pamtiveka 1. gimnazija in vsi rinejo tja. (tut js no [rdecica] ) In na splošni mislim da je blo LANI nekak tako da si lahko v 7., 8. in 9. razredu skupi meu 10 predmetov 4, na klasični pa 13.
Ampak letos mislim da bo še ful bolj, ker letos pa res skor vsak ki ga vprašam hoče na kajuha [krohot]

Pol na Lavi (na splošni) že ene 6 let ni blo omejitev, tko da tja mislim da lahko prideš skor brez problema, evropski oddelek so pa omejitve, čeprav sem skor 100% da je manj ko na Kajuhu.

Upam da sem kej pomagala [pomezik]

Pika55Pika55 slepa potnica
7.2.2010 ob 20:10:45 

Js bi šla na Center [krohot] . Drgč pa na Kajuh, če ž morm izmed teh dveh zbirat. Razn, če ti jeziki res ležijo. Drgč so kr omejitve ja. Na obedve je dokaj težk pridit.

R.I.P.R.I.P.
7.2.2010 ob 20:13:41 

Js bi tut šla na Center.^^

R.I.P.R.I.P.
7.2.2010 ob 20:38:26 

Ja.. jeziki mi grejoo.. angleščina, nemščina [cudo]

Ka pa glede omejitev na Centru?
Katera je te bolša.. Lava al Center?
A na Lavo te lažje prideš, če greš na splošno (ni omejitev?)

XfatchXfatch slepi potnik
7.2.2010 ob 21:18:01 

Citiram: Anjaheart, 7.2.2010 ob 17:32:39:

Tkole je ne...
Kajuh ma itak najvišje omejitve, ker je pač že od pamtiveka 1. gimnazija in vsi rinejo tja. (tut js no [rdecica] ) In na splošni mislim da je blo LANI nekak tako da si lahko v 7., 8. in 9. razredu skupi meu 10 predmetov 4, na klasični pa 13.
Ampak letos mislim da bo še ful bolj, ker letos pa res skor vsak ki ga vprašam hoče na kajuha [krohot]

Pol na Lavi (na splošni) že ene 6 let ni blo omejitev, tko da tja mislim da lahko prideš skor brez problema, evropski oddelek so pa omejitve, čeprav sem skor 100% da je manj ko na Kajuhu.

Upam da sem kej pomagala [pomezik]

kajuh baje odpira nov razred saj tak sm slišu poleg tega naša genaracija ni tak "bogata" z učenci ko pa prejšna

Prikaži ostale forume iz sklopa
Debate, pogovori, čenče

Skoči na seznam forumov:

Uporabnik:
Nepoznan

Prijava za uporabnike:

Uporabniško ime:

Geslo:

vstopi
Se ne spomniš gesla?
zapri to okno

Smerokaz: kje je kaj na vijavaji